Hirek
EnglishMagyar
Hirek
Notice to the General Public PDF Nyomtatás
Nem létezik fordítás


PAYMENT OF VISA FEES 

With effect from 1st September, 2013, all visa fees should be remitted to the Embassy’s account as stated below: 

Bank: MKB Bank

 

Account No: 10300002-50100020-71034014
Account Holder's Name: Embassy of Nigeria
Address: Romer Floris Utca 57, 1023 Budapest, Hungary 
 
However, relevant administrative fees will be paid in cash (US Dollars) at the Embassy. Please see our website www.nigerianembassy.hu for breakdown of the fees categorized according to visa and administrative fees. 

 

  

 

Bővebben...
 
Megújult a Nagykövetség honlapja PDF Nyomtatás

Örömmel értesítjük a honlapra látogatókat, hogyNagykövetségünk elindította új interaktív honlapját. Reményeink szerint ahonlap mindig naprakész információkkal szolgál majd az idelátogatóknak, legyenszó bármilyen Nigériát vagy a Nagykövetséget érintő kérdésről.Megjegyzéseiket,javaslataikat örömmel vennénk. Kérjük, ezeket e-mailben szíveskedjenekeljuttatni a Nagykövetség következő címére: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. .


ÉRTESÍTÉS

A Nigériai Szövetségi Köztársaság nagykövetsége értesíti tisztelt Ügyfeleit és Állampolgárait, hogy 2012. április 2-ától kezdődően a vízum-, konzuli és egyéb ügyintézés céljából érkező ügyfeleket kizárólag előre egyeztetett időpontban áll módjában fogadni. Időpontegyeztetés a +3612122021, +3612122022 telefonszámokon, valamint a  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címen lehetséges.

Nigériai Nagykövetség
Budapest

 

 

Bővebben...