Hirek arrow Hirek arrow Scam Alert Warning
EnglishMagyar
Scam Alert Warning PDF Nyomtatás


A Nigériai Nagykövetség ezúton javasolja ügyfeleinek, hogy kerüljenek minden olyan kétes üzleti ajánlatot, amelyekkel állítólagosan Nigériából keresik meg Ă”ket, illetve kerüljenek minden ezekkel kapcsolatos online üzleti tranzakciót és levélváltást.

Nagykövetségünk örömmel ad kereskedelmi tanácsokat és befektetési információkat az érdeklĂ”dĂ”knek, valamint a kapcsolatfelvételben is a szívesen segít az olyan cégeknek és egyéneknek, akik a Nigériai Szövetségi Köztársaság cégeivel vagy állampolgáraival kívánnak üzleti kapcsolatokat kialakítani.

Nagykövetségünk azt javasolja mindenkinek, akit olyan üzleti vagy állásajánlattal keresnek meg, amely állítólagosan Nigériához kötĂ”dik, vagy amely állítólag nigériaiaktól ered, és amelynek hitelességérĂ”l nem gyĂ”zĂ”dött meg, hogy a megkeresés hitelességének igazolása érdekében vegye fel a kapcsolatot a nagykövetség Kereskedelmi és Befektetési Osztályával.

Ha ön elĂ”legfizetéses csalásnak, kiberbĂ»ncselekménynek vagy egyéb internetes csalásnak esett áldozatul és jelenteni kívánja az esetet, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Gazdasági és Pénzügyi BĂ»ncselekmények Bizottságával (EFCC), amelyet a Nigériai Szövetségi Kormány a gazdasági és kiberbĂ»ncselekmények, valamint a pénzmosás megakadályozására hozott létre. Ha többet szeretne megtudni az EFCC mĂ»ködésérĂ”l, kérjük, látogasson el a Bizottság honlapjára: www.efccnigeria.org.